Speltips 19/12: Stuttgart – Wolfsburg

Match: Stuttgart – Wolfsburg
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 18:30 – Lördag 19/12

               Wolfsburg

17:e omgången av Bundesliga avslutas under lördagen och därmed har halva serien spelats. Stuttgart är fortfarande kvar i botten av serien, med sämst målskillnad av alla lag, medan Wolfsburg är med i toppen och har häng på en Champions League plats.

Stuttgart verkar ha lyckats täppa till sitt läckande försvar och släppte enbart in ett mål i de två oavgjorda matcherna mot Werder Bremen och Mainz. Problemet är dock att man bara tog 10 poäng innan dess, så med totalt 12 poäng på 16 matcher ligger man fast i botten och kan inte ta sig därifrån om man inte lyckas vinna matcher. Den goda nyheten för dem är att deras bästa målskytt, Daniel Dadavi, är tillbaka till den här matchen och ska enligt uppgift kunna spela från start. Istället saknas mittfältaren Serey Die, som utgick skadad i senaste matchen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Wolfsburg har blandat och gett en del, inte minst på slutet då det verkar ha slitit på truppen att spela både i Bundesliga och Champions League. Det verkar framförallt ha gått ut över deras resultat i Bundesliga, då de satsade på Champions League och tog sig vidare som vinnare i grupp B efter vinster mot CSKA Moskva och Man Utd i de avslutande matcherna. Nu har de dock fått en veckas vila efter senaste matchen och inga tävlingsmatcher förrän i slutet av Januari efter dem här matchen.

Vi tror att Stuttgarts problem fortsätter efter den här matchen och när vi analyserat den tror vi snarare på att Wolfsburg spelar ut i årets sista match, när man inte behöver oroa sig för att spara nyckelspelare för en tuff Champions League match ett par dagar senare. Vi kan till och med se Wolfsburg vinna riktigt komfortablet här med 2-3 måls marginal, men vi nöjer oss med de fina 2,12 som erbjuds på att Wolfsburg vinner matchen.

Speltips: Wolfsburg vinner till oddset 2,12
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*