Speltips 19/12: Real Betis – Sevilla

Match: Real Betis – Sevilla
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:30 – Lördag 19/12

Real Betis               Sevilla Logo

Det vankas ett riktigt stort och efterlängtat derby i Sevilla när Real Betis tar emot Sevilla på Benito Villamarin. Som återvändare till högstaligan för året har Real Betis inlett bra med en resultatrad på 5-4-6 och bara 3 poäng efter Sevilla i tabellen. Det är en imponerande resultatrad som också vittnar om ett bra försvar, då man själva bara lyckats göra 13 mål framåt på 15 matcher. Bakåt har det blivit 19 mål vilket är lika många som för Sevilla och 3 färre än Celta Vigo som ligger på Champions League plats. Hela laget försvarar sig givetvis bra men den stora orsaken kanske stavas Heiko Westermann i mittförsvaret som varit riktigt bra sen han fick chansen ett par matcher in i säsongen när man släppte in 5 mål mot Real Madrid. Han har också varit borta med skada mot Athletic Club och då släppte laget in 3 mål på hemmaplan. Till dagens match är han fit for fight och Gonzalez som han fungerat bäst ihop med som mittlås är också tillgänglig igen efter att ha varit avstängd senast.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Sevilla har blandat och gett den här säsongen och ligger därför just nu lite i ingenmansland på 22 poäng och 6 poäng upp till Celta Vigo på Champions League plats. På hemmaplan har man imponerat stort och öst in mål, med bland annat segrar mot Barcelona (2-1), Real Madrid (3-2), Rayo Vallecano (3-2) och Getafe (5-0). På bortaplan har man ännu inte vunnit med resultatraden 0-4-3 och 4-9 i målskillnad, vilket ger ett målsnitt på 1,86 mål per match. Nu kan inte det här kallas en vanlig bortamatch men 6 av de 7 senaste har också gått under 2,5 mål för Sevilla.

Det här är två bra lag som möts och vi hoppas på en tillstängd match, åtminstone tillräckligt länge för att det inte ska bli något målkalas. De 3 senaste matcherna lagen mötts har det sluttat med färre än 2,5 mål. För Real Betis har de 5 senaste ligamatcherna slutat under 2,5 mål och det samma gäller för Sevillas 4 senaste matcher. Vi vill heller inte påstå att varken Gameiro eller Ruben Castro är i form för ögonblicket, trots att Gameiro med speciella förutsättningar fick göra 2 mål sist. Marknaden tror på många mål och vi backar under 2,75 mål till fint odds.

Speltips: Under 2,75 mål till oddset 1,98
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*