Speltips 19/12: Newcastle – Aston Villa

Match: Newcastle – Aston Villa
Marknad: Över/under
Spelstopp: 18:30 – Lördag 19/12

Newcastle United Logo               Aston Villa Logo

Intresserad av ett speltips från kvällens Serie A? Spelbloggare.se har ett ute för Bologna mot Empoli.

En av många intressanta matcher under lördagen är den sena matchen från Premier League. Newcastle har visat upp ett bedrövligt försvar igen och igen under säsongen för att helt plötsligt se någorlunda stabila ut när man slår Liverpool välförtjänt med 2-0 och bortaslår Tottenham något turligt med 1-2. Coloccinis brister, som vi ofta påtalar, lyste inte igenom i lika stor utsträckning som tidigare även om det var han som missade markeringen när Dier nickade in 1-0 för Tottenham. Det blir värre när det går snabbt och rakt som i fallet mot Leicester och Crystal Palace matcherna innan, då man släppte in totalt 8 mål. Vi tror inte Newcastle har fått ordning på sin defensiv på grund av ett par bra laginsatser. Coloccini kommer få det tufft mot ett Aston Villa som måste gå för 3 poäng och enligt oss ändå har en del kvalitet framåt.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För framåt måste man med bara 6 inspelade poäng och hela 8 poäng upp till säker mark. Man har nu 9 raka matcher mot på pappret lättare motstånd som inför säsongen aldrig var aktuella för spel om några europaplatser. 14 februari, när man möter Liverpool, är nästa match mot ett på förhand förmodat topplag. Med tanke på det lätta schemat vågar vi ännu inte avskriva Villas chanser helt och det är helt klart att man måste börja prestera nu. Vi tycker det finns bra kvalitet i bland andra Ayew, Sinclair, Gestede och Graelish som haft lite stolpe ut under säsongen. Vi tror definitivt man ska kunna få hål på Newcastle under 90 minuter trots bortaplan.

Vi håller givetvis Newcastle som favoriter här men kan se matchen sluta lite hur som helst då vi tror på många mål. Oddset för över 2,5 mål överstiger oddset för Newcastle-seger och uppenbarligen tror marknaden på en målsnål historia. Det gör inte vi och tackar för den fina TV-pengen på ett troligt målspel.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 2,05
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*