Speltips 19/1: Napoli – Inter

Match: Napoli – Inter
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 19/1

Napoli Logo               Inter Logo

Tisdag kväll blir det en stormatch i Coppa Italia när Napoli tar emot Inter. Det är kvartsfinal och i åttondelen avverkade båda lagen sina motståndare, Hellas Verona och Cagliari, enkelt med 3-0. Utöver att lagen tampas med varandra i toppen av tabellen i Serie A blir det också lite prestige över det hela i hur man vinner matcher. Napoli gör det ju med hög intensitet och anfallsfotboll medan Mancinis Inter är betydligt mer försvarsorienterade där 9 av 12 vunna matcher i ligaspelet vunnits med siffrorna 1-0.

Gemensamt är dock att man båda har bra försvar och vi förvånas något över att oddssättarna väljer att favorisera överspelet. Roberto Mancini har också gått ut i media och propagerat för att det inte är en slump att man legat i toppen av tabellen under 15 omgångar, att man måste bibehålla ett lugn under en lång säsong och att man fortsättningsvis ska fortsätta fokusera på det man gjort bra under säsongen. Det enkla är ofta det bästa. Vi väljer att tolka det som att man inte är öppna för någon hawaii-fotboll mot Napoli.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Vi tackar dock och tar emot genom att spela under till fina 2,01 hos Matchbook, som är en up and coming oddsbörs som vi rekommenderar starkt. Det är förvisso skillnad på ligaspel och cup men Napoli har alltså släppt in 16 mål på 20 matcher medan Inter släppt in 13 på lika många matcher. Att Napoli är gjorda till så stora favoriter är kanske lite märkligt men oavsett tror vi man kommer ta ut varandra till stor del och underspelet är givet.

Chalobah är inte tillgänglig att tas ut i Napolis försvar på grund av dödsfall i familjen medan Vidic och Felipe Melo inte kommer ställa upp för Inter. Vidic har i samförstånd med Inter brutit sitt kontrakt medan Melo är avstängd på grund av sitt vansinnesdåd i slutet av matchen mot Lazio. Detta är i sig inga avgörande fakta då det åtminstone för Inters del sett likadant ut senaste 3 matcherna och vi baserar spelet på deras försvar och Mancinis uttalanden. Napoli spelar ”alltid” över 2,5 mål på grund av många mål framåt medan Inter ”alltid” spelar under. De tre senaste ligamatcherna har slutat med resultatraden 1-1-1 och resultaten 0-1, 0-1 och 1-1. 2 av målen var självmål och 1 kom till via straffspark.

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 2,01
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*