Speltips 19/1: Memphis Grizzlies – Dallas Mavericks

Match: Memphis Grizzlies – Dallas Mavericks
Marknad: Spread
Utfall: Memphis(-3,0)
Odds: 1,98
Spelstopp: 23:05 – Måndag 19/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Memphis Grizzlies Logo               Dallas Mavericks Logo
Memphis (29-11, 16-4 hemma) kommer in i kvällens match med 4 raka segrar i bagaget och har sett väldigt starka ut efter att man tradade till sig Jeff Green. Green har gett Memphis den farten och styrkan de saknade i 3 positionen tidigare. De känns mer som ett komplett lag nu. Senaste hemmamatchen slog man Portland som leder North East divisionen (102-98). Mike Conley kan vara tillbaka från skada vilket skulle stärka ett redan starkt lag.

Dallas Mavericks (28-13, 14-7 borta) har lite upp och ner form det sista och har förlorat 3 av de senaste 5. Man slog dock Denver senast men det är inte en seger som man kan dra några slutsatser ifrån. Dirk Nowitzki hade 25 poäng och 9 returer efter att ha vilat en dag. Nowitzki, Tyson Chandler och Rajon Rondo är alla listade day to day. Skulle man sakna mer än en av dem har man ingen chans i den här matchen, samtidigt skulle alla 3 spela blir det en helt annan match.

Kvällens speltips blir att spela Memphis -3, det känns som Memphis just nu är klassen bättre och borde kunna täcka 3 poäng.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*