Speltips 18/6: Island – Ungern

Match: Island – Ungern
Marknad: Antal kort – över/under
Spelstopp: 18:00 – Lördag 18/6

Island Logo               Ungern Logo

Grupp F ska spela klart andra omgången under lördagen där Island och Ungern är först ut. Förvånande nog är Ungern gruppledare efter 3 inspelade poäng mot Österrike, medan Island och Portugal belönades med 1 poäng var efter sin match som slutade 1-1. Vi vet inte helt hur Lasse Lagerbäck resonerar med sina spelare men som vi ser det är det här matchen man på förhand borde vinna om man ska ha möjlighet att avancera i turneringen. Likadant tänker säkerligen Bernd Storck och vid seger här finns möjligheten också att vinna gruppen och få en enklare lottning vidare i turneringen. Island är gjorda till mycket knappa favoriter av oddssättarna. Det här skulle kunna bli en av EM’s bättre matcher med tanke på att det ställs 22 krigare på plan.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Lasse Lagerbäck har slagit Ungern ett antal gånger tidigare som svensk förbundskapten och kanske att man skulle kunna värdera Islands chanser något högre än vad oddsen säger. Det är dock svårvärderat och istället för att värdera in en knapp fördel till något av lagen väljer vi att gå för ett kortspel som känns klockrent på förhand. Den meriterade ryske domaren Sergey Karasev dömer matchen och med 22 krigare på plan tycker vi linan på 3,5 kortpoäng känns låg. Karasev delade ut 6 kort i matchen mellan Rumänien och Schweiz och ser vi tillbaka på hans tidigare dömda matcher i ryska ligasystemet och Champions League, har 19 av 23 matcher haft fler kortpoäng än 3,5.

Det skulle kunna bli irriterat ändå men när väl första målet kommer ser vi hur det ledande laget gladeligen drar på sig varningar med tanke på läget i gruppen och i förlängningen kan det innebära frustration för det lag som ligger under. 1,77 är oddset som erbjuds hos Bet365, världens största spelbolag, och det tar vi gladeligen.

Speltips: Över 3,5 kortpoäng till oddset 1,77
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*