Speltips 18/6: Belgien – Irland

Match: Belgien – Irland
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 15:00 – Lördag 18/6

Belgien Logo               Irland
 

Italien toppar grupp E på 6 poäng, men nu har Belgien och Irland chansen att koppla greppet om andraplatsen i gruppen när de möts i lördagens första EM-match.

Belgien misslyckades helt att få sina spelare att agera som ett lag när de mötte Italien och manövererades lätt ut av italienarna. Nu har de chansen att revanschera sig och ta ett stort steg mot en säkrad slutspelsplats. Men då gäller det att alla deras individuella stjärnor klarar att spela som ett lag och få upp tempot i anfallsspelet.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

 

Irland lyckades se ut som världsmästare i första matchen, men ska sanningen fram så berodde det antagligen främst på att Sverige vek ner sig fullständigt i den matchen. Men Irland visade i alla fall upp ett fungerande lagspel och kunde spela sig igenom ett passivt svenskt försvar flera gånger. Nu är det en tuffare uppgift med betydligt svårare motstånd i en-mot-en duellerna.

Belgien såg riktigt uddlösa ut mot Italien, men en förklaring till det kan vara att Italien har ett av de bästa försvaren i hela EM. Nu ställs de mot ett betydligt mänskligare motstånd och även om de inte får fart på samspelet i laget så SKA Belgien vinna den här matchen. Det handlar inte om att Irland ska hålla koll på en offensiv spelare, som mot Sverige, utan här är samtliga offensiva spelare ett hot. Under fredagen såg vi äntligen lite fler mål under EM och Spanien visade vägen genom att spela ut Turkiet, vi tror att Belgien fortsätter den trenden och att de stora favoriterna börjar leva upp till sina odds. Belgien ska vara både en och två klasser bättre här, men går fortfarande att spela till lockande odds.

Speltips: Belgien vinner till oddset 1,80
Spelbolag: Bet365 – störst inom livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*