Speltips 18/5: GIF Sundsvall – IF Elfsborg

Match: GIF Sundsvall – IF Elfsborg
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 18:30 – Onsdag 18/5

               Elfsborg
Sundsvall möter Elfsborg på Norrporten Arena i en match som startar redan 18.30 på grund av kvällens Europa League final. Båda lagen söker revansch efter förluster i senaste omgången.

Sundsvall gick på en tidig mina i hemmapremären där man förlorde mot Gefle. För Gefle är det fortarande enda segerna och fram till förra omgången var det Sundsvalls enda förlust, innan man förlorade 1-3 mott Norrköping. Sundsvall är ett av de lag som överraskta positivt den här säsongen och även i senaste förlusten mot Norrköping var man inledningsvis det spelförande laget. Det stora problmet för laget är att man inte har en utpräglad målskytt på topp utan att centrala mittfälaren Sigurjónsson är lagets bästa målskytt med sin 4 mål medan ingen av anfallarna mäktat med mer än 2 mål. Men hemma på konstgräset ska man ha goda chanser att störa alla lag.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Om Sundsvall är en av övrraskningarna så är Elfborg ett av lagen som underpresterat så här långt. Man är starka hemma på Borås Arena, men på bortaplan har man förlorat 4 av 5 matcher. Man var förvisso nära poäng i senaste bortamatchen, mot Örebro, men föll till slut efter ett mål i 95:e minuten då man spelat med en man mindre i mer än 25 minuter. Jämfört med matchen mot Örebro så tvingas Elfsborg göra 3 förändringar i startelvandå både Lasse Nilsson och Simon Hedlund är avstängda i den här mtchen samt Jon Jönsson är skadad. Eftersom Jönsson var ersättaren till tidigare skadade Jörgen Holm innebär det att Elfsborg får möblera om i backlinjen igen till den här matchen.

Vi tror att odssättarna gått på namnvärdet på lagen här när de utsåg Elfsborg till favoriter. Sundsvall har startat serien bättre och när dessutom Elfsborg har en he del tänkta startspelare borta så lägger vi våra pengar på hemmaseger här.

Speltips: Sundsvall vinner till oddset 2,87
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*