Speltips 18/2: Fiorentina – Tottenham

Match: Fiorentina – Tottenham
Marknad: Över/under
Spelstopp: 19:00 – Torsdag 18/2

Fiorentina Logo               Tottenham Hotspur Logo

Både Fiorentina och Tottenham ligger bra till i sina respektive ligatabeller när man går in i ett hektiskt skede. För att hålla undan från Roma som jagar bakom och eventuellt sätta lite press på topplagen i Serie A, har Fiorentina en viktig bortamatch mot Atalanta om 3 dagar innan man ska åka till England och spela returmatch ytterligare 4 dagar därefter. Det samma gäller för Tottenham men med skillnaden att man spelar FA-cup istället för seriematch och att man får spela kommande matcher på hemmaplan. Både Sousa och Pochettino hävdar att man tar cupen på största allvar men frågan är om ett bra resultat i Europa League hägrar mer än den Champions League plats som båda lagen har för tillfället. Räkna med att någon till några nyckelspelare sparas här.

Fiorentina är obesegrade i 5 raka tävlingsmatcher och de 3 hemmamatcherna som man spelat har vunnits. Med ett strålande hemmafacit och ett målsnitt på 2,85 mål per match i ligan och 2,83 i Europa League bör vi kunna få se mål framåt här.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Tottenhams del ser vi framför oss hur spelare som Chadli, Lamela, Carroll, Mason, Trippier och Davies kommer få se speltid. Framåt kan Kane sparas men i den här turneringen är det ändå Lamela och Son som presterat bäst. Lamela har stått för 5 fullträffar medan sydkoreanen Son gjort 2 mål och assisterat 4. Att man saknar Vertonghen i backlinjen är känt sen några matcher tillbaka. Inför den här matchen saknar man också Lloris i målet.

Likt Fiorentina har Tottenham också ett högt målsnitt i Europa League med 3 per match. Att de normalt har ett så starkt försvar ger ett betydligt lägre snitt på bortaplan i Premier League med 1,92 men totalt gör man det såpass bra hemma att det hamnar på 2,58. Vi är inte oroliga för att Viola inte ska få hål på Spurs här. 3 av Fiorentinas senaste 4 hemmamatcher och samtliga de 4 senaste av Tottenhams bortamatcher har gått över 2,5 mål. Trots slutspel i Europa känns över 2 & 2,5 mål givet till nästan dubbla pengarna.

Speltips: Över 2,25 mål till oddset 1,925
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*