Speltips 18/2: Basel – FC Porto

Match: Basel – FC Porto
Marknad: Asian Handicap
Speltips: Basel (0,0, +0.5)
Odds: 1,975
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 18/2
Spelbolag: Bet365 – 1500kr insättningsbonus!

              
Basel är ett lag som både fans och spelbolag ser ut att glömma en aning och ignorera trots upprepade framgångar senaste åren i europa, speciellt på hemmaplan. Champions League kvällar på ST Jakob park är ofta magiska med fantastisk stämning och det är verkligen en laginsats när man spelar. Det som talar emot Basel är att man bara haft 2 matcher sedan vinteruppehållet och det kan finnas en del rost i spelarna och kanske inte ork för 90 bra minuter. Paulo Sousa har innan matchen pratat om vikten av att anfalla och vara det drivande laget. Man visade i kvalet att man är mer än kapabla till detta och såg till att Liverpool blev utslaget.

Porto är ett av endast 3 obesegrade lag kvar i turneringen men man hade en relativt enkel grupp med motståndare som Bilbao och Bate jämnfört med Basel som hade både Liverpool och Real Madrid i sin grupp. Det ser på papperet ut som en väldigt jämn och balancerad åttondel och det känns som Porto inte kommer vilja riskera för mycket i första matchen. Mittbacksparet Maicon och Marcano är båda ett gult kort från avstängning så det kan finnas möjlighet att utnyttja potentiell försiktighet där.

Vi tror inte Porto kommer till den här matchen för att vinna. De kommer vara nöjda med ett kryss och det känns som Basel kommer stå för det offensiva tänket ikväll. En 1-0 seger för hemmalaget känns nära till hands.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*