Speltips 18/12: Schalke 04 – Hoffenheim

Match: Schalke 04 – Hoffenheim
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:30 – Fredag 18/12

Schalke 04               Hoffenheim

Intresserad av ett målspel från Ligue 1? Spelbloggare.se har ett ute för Nice mot Montpellier.

Schalke 04 vet man fortfarande inte riktigt var man har den här säsongen vilket senaste tidens insatser också vittnar om. Det låter riktigt bra när man konstaterar att man bara förlorat 1 av sina 5 senaste tävlingsmatcher. Samtidigt blir det svårt att tolka och förstå hur det kan gå ihop att man då bara vunnit 1 av sina senaste 7 ligamatcher. Så är det faktiskt och anledningen är att man spelat och gjort det bra i Europa League, där man toppar grupp K efter 6 spelade matcher. Efter ett par tuffa matcher mot Bayern München och Borussia Dortmund i november har man gjort det bra mot Leverkusen och Hannover men man gick på en oturlig smäll senast när Augsburg gjorde 2-1 med matchens sista spark. Trots en skakig period med blandade resultat ligger man bara 2 poäng från fjärdeplatsen i tabellen och vi tycker man är det klart bättre laget här.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Man möter nästjumbon Hoffenheim som ändå visat sig vara riktigt svårslagna. Man snittar bara ett drygt mål framåt per match men man har en defensiv som borde räcka till mycket mer. 24 mål i baken har det blivit på 16 matcher, att jämföra med de 28 mål Mönchengladbach släppt in eller de 21 mål som tabelltvåan Borussia Dortmund släppt in. Trots tabelläget ser det ljust ut för Hoffenheim som senast vann blott sin andra match för säsongen. Man slog Hannover med 1-0 på hemmaplan och är nu faktiskt obesegrade i 5 av sina 6 senaste ligamatcher.

Oddssättarna tycker det verkar givet att den här matchen går över 2,5 mål. Vi tycker Schalke 04 är det klart bättre laget här, vilket också oddsen speglar, men vi kan inte se att man kör över ett Hoffenheim i medvind. Vi spelar därmed under 3 mål till ett fint odds, där vi får tillbaka insatsen om matchen skulle sluta med exakt 3 mål.

Speltips: Under 3 mål till oddset 1,71
Spelbolag: ComeOn – Har du provat KRYSSET?

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*