Speltips 18/1: Spännande hörnspel i Spanien

Match: Atletico Madrid – Granada
Marknad: Asian Hörnor
Utfall: Granada(+4)
Odds: 2.05
Spelstopp: 17:00 – Söndag 18/1
Spelbolag: Mobilbet – 100kr helt gratis och valfri insättningsbonus!

Athletico Madrid Logo Granada Logo

Här möter en av ligans och Europas bästa lag tabelljumbon Granada. Vår första instinkt i den här matchen var att spela Madrid-laget till -1,5 eller -1,75 då Granada tidigare fått storstryk mot lagen i topp. Då det vankas bortamatch mot Barcelona i cupen om tre dagar oroar vi oss dock för att Atletico inte förtar sig här. Det finns en fin bredd i truppen men spelare som Miranda, Garcia och Griezmann väntas vila. Griezmann har dunkat in 5 mål de sista 3 ligamatcherna. Det är bekräftat att Torres och Mandzukic startar på topp.

När vi såg på matchen hittade vi ett spel som kanske är troligare, definitivt mer intressant ur ett underhållsperspektiv och till ett bättre odds. Spelet är Granada(+4) på asianmarknaden för hörnor. På förhand ser det inte så attraktivt ut, men Atletico är ett spelande lag som inte i första hand går mot kortlinjen och slår inlägg på måfå. De senaste 8 matcherna har de faktiskt bara en hörna i plusstatistiken och det till trots för att de mött 6 lag från nedre halvan av tabellen fördelat på lika antal hemma- och bortamatcher. De vann med 8-2 i hörnor hemma mot Villareal och borta mot Elche förlorade de med 6-1. Resterande 6 matcher har skillnaden som mest varit 2 hörnor.

Granada har på samma sätt räknat 8 hörnor i plusraden de 8 senaste matcherna. De möter förvisso ett bättre lag den här gången men räknat på samma lina över hela säsongen (18 matcher) skulle endast matchen borta mot Barcelona vara förlorad då hörnstatistiken blev 8-1. Utöver den skulle vi fått tillbaka pengarna två gånger då de förlorade med 4 hörnor och resterande 15 skulle ha täckts. Granada har mött 4 lag från övre halvan sista 9 matcherna där hörnstatistiken blvit 4-4 (0) mot Valencia hemma, 2-3 borta mot Espanyol (+1), 7-4 borta mot Sevilla (-3) och 3-4 hemma mot Real Madrid (-1).

Ahletico Madrid spelas till stor del på grund av sitt namn och tabelläge men vi kan inte se hur man kan försvara det utan går emot.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*