Speltips 17/9: Örebro – Modo

Match: Örebro – Modo
Marknad: 1-x-2
Speltips: Modo vinner
Odds: 3,50
Spelstopp: 19:00 – Torsdag 17/9
Spelbolag: 24hbet

Örebro Hockey                Modo Hockey Logo
 

Är du mer intresserad av speltips för fotboll har spelbloggare.se ett tips för Tottenham – Qarabag.

Förra säsongens överraskningslag, Örebro, ställs mot förra årets flopplag, Modo, då båda lagen inleder SHL 2015/16 i Behrn Arena. Det styrkeförhållandet återspeglades även i de inbördes mötena förra säsongen, där Örebro vann 3 matcher och Modo 2.

Som vi var inne på i våran snabbguide inför SHL så tror vi dock att Örebro tappat lite till den här säsongen, framförallt offensivt utan Derek Ryan i laget. Modo har vi lite svårare att placera inför säsongen. Vi ska här villigt erkänna att vi har en del fördommar om transatlantiska spelare, en av dem är att de sätter full fart så fort säsongen och sedan ibland mattas av under seriens senare del. Ska vi applicera det på den stora mängd nordamerikanska spelare Modo har så borde de gå ut och köra från start, trots den stora spelaromsättningen.

Vi är alltså inne på att Modo kommer att ordna en mindre skräll här och se till att inleda den här säsongen bra. Efter att ha spanat efter oddset på dem så hittade vi 3,50 hos 24hbet på 1X2. Det hugger vi snabbt, innan de sänker det.

Speltips: Modo vinner till oddset 3,50 på 24hbet.

 

Missa inte vårat speltips för matchen Bordeaux – Liverpool.

 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*