Speltips 17/9: Anderlecht – Monaco

Match: Anderlecht – Monaco
Marknad: 1X2
Speltips: Anderlecht vinner
Odds: 3,23
Spelstopp: 21:05 – Torsdag 17/9
Spelbolag: Matchbook – Köp och sälj odds!

 

Anderlecht               Monaco Logo

Anderlecht är ett otroligt starkt hemmalag då man bara förlorat en match i alla matcher på 11 månader. Förlusten kom mot Gent i mitten av mars i år. När man i kväll möter ett Monaco som tappat flera nyckelspelare och inlett säsongen i Frankrike på ett dåligt sätt, tycker vi att oddsen för hemmaseger är helt fel. Man får 3,23 hos Matchbook just nu för en mindre summa men här tycker vi Anderlecht borde ha ~40% chans.

Trots att man inte förlorat och ofta vinnar med det enda målet så får väl målskyttet sägas vara lagets problem så långt. Stefano Okaka som har hämtats in från Sampdoria ska vara bra nog för den belgiska ligan och är ju ändå nybliven landslagsman för Italien. Bakom har man intressanta namn i Defour och kanske framför allt Matias Suarez som vi hoppas får vara skadefri en längre period den här säsongen.

Monaco övervärderas något här eftersom man haft en runda i Champions League och värvade stora namn för någon säsong sen. Sanningen är att man inte är lika namnkunniga eller spelskickliga idag då man tappat många nyckelspelare. Det är fler än så men några av de stora namnen som fått lämna är Berbatov (PAOK), Martial (Man U) och Ferreira-Carrasco (Atletico) offensivt. Bakåt saknar man definitivt Abdennour (Valencia) och Kurzawa (PSG). I ligan har man bara vunnit två av sina inledande fem matcher, mot Nice och Ajaccio.

Oddset hos Matchbook är högt just nu men man kan spela till betydligt lägre odds här med gott samvete. Hemmalaget är som nämnt starka hemma och vi tycker Monaco gjorts till för stora favoriter. Anderlecht bör vara knappa favoriter här.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*