Speltips 17/6: Italien – Sverige

Match: Italien – Sverige
Spelstopp: 15:00 – Fredag 17/6

Italien Logo              
Italien skrällde mot det upphypade Belgien och tog en klar 2-0 seger samtidigt som Sverige kom undan med blotta förskräckelsen och lyckades få 1-1 mot Irland, trots att man inte lyckades få iväg ett enda skott på mål.

Ska man gå efter lagens spel i först matchen så ska Italien vinna den här matchen och det har oddssättarna tagit fasta på när de satt odds för matchen. Men matcherna avgörs inte på pappret och poängen fördelas inte enligt analyser inför matcherna. Italien visade upp ett säkert försvarsspel mot Belgien och tog chanserna när de fick dem. Jämförde man laguppställningarna namn för namn så såg Belgien betydligt starkare ut inför matchen mot Italien, men i själva matchen visade de samma tendenser som tidigare anats, att de inte fungerar som ett lag. Det är däremot ett område där Italien excelerar, att spelarna i lagen är samspelta och är beredda att jobba för varandra.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Ska Sverige han någon chans här så gäller det att ta på sig arbetskläderna, för de kommer att krävas grovjobb och hårt arbete i minst 93 minuter för att få med sig poäng här. Ska man gå vidare till slutspel så krävs det antagligen också seger mot Italien eller Belgien (även 3 oavgjorda kan räcka beroende på andra resultat, men är inte 100% säkert). Det har talats om att Guidetti och Ekdal kommer att gå in från start mot Italien  och förhoppningen är att det ska bli lite fart på offensiven i Sverige, eftersom det såg väldigt håglöst ut mot Irland och många spelare som gick runt och väntade på att någon annan skulle kliva fram och ta ansvar.

Ska vi vara ärliga så finns det lite som talar för Sverige här. Men, det finns å andra sidan en hel del erbjudanden från spelbolagen för den här matchen som gör att det plötsligt dyker upp fina värden på den här matchen. Om du tidigare inte har konto på Betfair så kan du ta del av specialerbjudandet nedan.

Speltips: Dubbelchans Sverige att vinna eller spela oavgjort till förhöjda oddset 5,00
Spelbolag: Betfair – förhöjt odds för nya kunder

Vi tror även att det är hög tid för Zlatan att göra sitt första mål i turneringen och bet365 erbjuder fina 3,20 på att han gör mål i matchen. Som extra bonus har dessutom bet365 ett erjudande för Italien-Sverige där man får ett riskfritt livespel på matchen om man lägger ett spel på matchen innan avspark. Erbjudande gäller för samma insats som spelet placerat innan avspark, upp ill 250 kr. Så placerar man ett spel innan match med 250 kr insats återbetalas insatsen för det första livespelet, upp till 250 kr, om det förlorar.

Speltips: Zlatan gör mål mot Italien till oddset 3,20
Spelbolag: bet365 – riskfritt livespel för Italien-Sverige

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*