Speltips 17/4: Frölunda HC – Skellefteå AIK

Match: Frölunda HC – Skellefteå AIK
Marknad: Över / Under
Spelstopp: 15:00 – Söndag 17/4

               SAIK Hockey
Inder lördagen inleddes SM-finalerna mellan Frölunda och Skellefteå, då Frölunda lyckades vinna i Skellefteå Kraft Arena och ta kommandot i matchserien. Mindre än 22 timmar efter att matchen i Skellefteå tog slut så ska lagen mötas igen, i Scandinavium.

Med andra ord så gäller det att börja förbereda sig för resan söderut ganska snabbt efter att matchen är avklarad, då det väntar ungefär 2 timmars flygning. Det bör även ge en mindre extra fördel till Frölunda, som har fördelen att de har hemmaplan i den andra matchen när det är tätt mellan matcherna. Frölunda har därmed chansen att ta ett ordentligt grepp om finalserien under söndagen.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Skellefteås del gäller det nu att gå för seger, man behöver vinna minst en match i Göteborg för att ta SM-guld och då kanske det är en fördel att de inte hinner tänka så mycket på första matchen, utan att det direkt efter slutsignalen blev fokus på nästa match. Det stora problemet är dock att målvakten Markus Svensson utgick skadad i andra perioden i första mötet. Erik Hansen gjorde en godkänd insats när han kom in som ersättre, men det är ett tungt avbräck om Svensson inte kan spela.

När vi analyserde den här matchen ser vi framförallt en match där vi tror att spelet kommer att bli mer öppet under andra halvan. Det kommer att ge utrymme för de spelare som lyckats ladda om snabbt när viss tröghet i både benen och tanken kan uppstå. Så även om försvarsspelet brukar vara prioriterat i finalspelet så tror vi på en match med en hel del mål, speciellt om det visar sig att Markus Svensson inte kommer till spel. Därmed anser vi att de 1,847 gånger pengarna som Pinnacle erbjuder på över 4.5 mål känns riktigt spelvärt.

Speltips: Över 4.5 mål till oddset 1,847
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*