Speltips: 17/11: Polen – Tjeckien

Match: Polen – Tjeckien
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 17/11

              
Spelbloggare.se har ett speltips för hörnor i matchen Slovenien – Ukraina, för den som inte vill spel på träningsmatcher.

Samtidigt som Sverige och Danmark gör upp om en plats i EM nästa sommar så möts Polen och Tjeckien i en träningsmatch.

Polen mötte Island förra veckan och besegrade då överraskningslaget med 4-2. Lagets stora stjärna, Robert Lewandowski, var i högsta grad inblandad i segern då han stod för två av målen. Därmed verkar det som att den hysteriska form Lewandowski visat upp under hösten håller i sig. Han har öst in mål både i landslaget och för Bayern München.

Tjeckien spelade också förra fredagen och besegrade då Serbien med 4-1. Men det är svårt att värdera den segern. Att göra 4 mål är alltid bra, men Serbien verkar vara på dekis. Även om man bortser från de 3 poängs avdrag de fick i EM-kvalet, så var de ordentligt akterseglade av Portugal, Albanien och Danmark i den gruppen. Tjeckien däremot överaskade tillsammans med Island i gruppspelet och besegrade Holland både på hemma- och bortaplan.

Det är möjligt att vi återrigen underskattar Tjeckien, men Polen känns som ett något starkare lag och med en Lewandowski i storform så känns de ännu starkare. Vi tror att POlen vinner den här matchen inför sina hemmasupportrar.

Speltips: Polen vinner till oddset 2,25
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*