Speltips 17/11: Nigeria – Swaziland

Match: Nigeria – Swaziland
Marknad: Asian Handicap
Spelstopp: 16:00 – Tisdag 17/11

Nigeria               Swaziland

Andrarundan av pågående VM-kvalet i Afrika fortsätter under tisdagen med totalt 14 matcher. Många av de stora nationerna har gjorts till stora favoriter vilket är naturligt. Nigeria tycker vi dock har blivit lite väl stora favoriter i returmötet mot Swaziland, där första mötet slutade 0-0. Den skulle inte slutat 0-0 med tanke på alla de chanser som var i matchen och Ikeme – Nigerias målvakt – var den stora anledningen till att blev slutresultatet.

Swaziland är rankade 130 i världen som alltså möter ett namnstarkt Nigeria som rankas som nummer 59. Ighalo i Watford och Musa i CSKA Moskva är båda klasspelare men laget är inte vad det en gång var och man förvånas över hur formen varit för båda lagen under året. Tittar vi tillbaka på de 10 senaste matcherna har Swaziland vunnit 5 och förlorat 1 medan Nigeria vunnit 4 och förlorat 2. Man ska då komma ihåg att det skiljer ungefär 172 miljoner invånare mellan länderna.

Swazilands spelare lät sig inte avskräckas senast och de hävdar bestämt att de ska gå för seger. Vi ser ingen anledning till att de ska falla ihop här. Pressen ligger på Nigerias spelare och för att vårt spel ska gå förlorat måste man vinna med 3 mål. Det har man gjort vid ett tillfälle i sina 18 senaste hemmamatcher och det var i en vänskapsmatch från nu i oktober, där man var en man mer från minut 47 och fick göra 2 sena mål.

Speltips: Swaziland(+2) till oddset 1,85
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*