Speltips 17/10: Tottenham – Liverpool

Match: Tottenham – Liverpool
Marknad: Över/under
Spelstopp: 13:45 – Lördag 17/10

Tottenham Hotspur Logo               Liverpool FC Logo

Lördagen kickar igång med en högintressant match mellan Tottenham och Liverpool. Tottenham är obesegrade i sju raka matcher och har sett bättre ut på sistone med Eriksen tillbaka. Till och med Harry Kane har fått lön för sitt slit med ett mål framåt. Liverpool är obesegrade i sex raka matcher men man står bara med en seger och det mot ett ganska svagt motstånd. Ägarna fick nog av Brendan Rodgers efter ett oavgjort resultat mot Everton senast och nu har Jürgen Klopp fått ta över ansvaret.

På lagens 18 matcher så långt under säsongen har bara 6 gått över 2,5 mål. Oddsen reflekterar tyvärr inte den statistiken fullt ut men det finns mycket som tyder på att oddsen som erbjuds fortfarande är mer än spelbara. Tottenhams kontringar såg livsfarliga ut senast mot Swansea där matchen slutade 2-2 och en vecka tidigare krossade man Manchester City med 4-1 på hemmaplan. För Liverpools del lär Klopp kräva hög intensitet och full fart framåt när man har boll och det kan fungera bra med vilka spelare han har att tillgå. Man har också sett bättre ut på sistone med Sturridge tillbaka och Ings i form.

Danny Ings är dock långtidsskadad som det är nu och det är synd. Positivare för spelet är att Dier är avstängd på Tottenhams mittfält. Annars dras båda lagen med massor av skador men det har inte tillkommit mycket nytt och startelvorna ser starka ut. I lagens tidigare möten har man spelat över 2,5 mål i de sex senaste mötena, med ett målsnitt på 4,17 per match.

Spelet lägger vi hos ComeOn som ligger högt på oddset här. Är man inte redan medlem kan man ta del av valfri välkomstbonus. Sätt in 100kr och få 500kr att spela för eller sätt in upp till 3000kr och dubbla summan. Går du för den stora bonusen på detta spelet kan du alltså göra en nettovinst på nästan 8000kr genom en insättning på 3000kr.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,83
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100kr, spela med 500kr!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*