Speltips 17/1: Svackan hos Forest fortsätter

Match: Derby County FC – Nottingham Forest
Marknad: 1-X-2
Utfall: Derby
Odds: 1.70
Spelstopp: 14:15 – Lördag 17/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr välkomstbonus!

Derby County Logo               Nottingham Forest Logo

IPro stadium står värd för Derby County och Nottingham Forest på lördag eftermiddag. Det är två klubbar som just nu går i omvända riktningar. Derby ligger tvåa i tabellen just nu och det är endast i egenskap av sämre målskillnad som man inte leder. Man stod för en urstark insats senast då man slog Ipswich borta med 1-0 och då också passerade dem i tabellen. Man har endast förlorat 2 av de 10 senaste och det har varit på bortaplan. Hemma är man starka och senast i ligan hemma var det vinst mot Leeds (2-0).

Nottingham har stått för en av de största genomklappningarna i modern tid efter att tidigt under säsongen varit i serieledning har man nu vunnit endast 2 av de senaste 18 matcherna och förlorat de 4 senaste. Senast man vann var 22 november mot Wolves. Nottingham har endast vunnit en gång på de 12 senaste besöken hos Derby och det finns absolut inget som talar för att det ska hända i helgen. Det enda man har är egentligen Assombalongo på topp men han får ingen service.

Att Derby ska vinna den här matchen känns som veckans riksbank. För den som söker ännu lite högre odds kan man spela -1 på asian handicap och då få 2,1.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*