Speltips 17/1: Liverpool – Manchester United

Match: Liverpool – Manchester United
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 15:00 – Söndag 17/1

Liverpool FC Logo               Manchester United Logo
Det var målrikt i senaste matchen för både Liverpool och Manchester United. Båda lagen spelade 3-3, men Liverpool räddade en poäng i slutminuterna medan Man Utd förlorade 2 genom att släppa in ett sent mål mot Newcastle.

Liverpool avslutade förra året genom att besegra Leicester och Sunderland med 1-0, men sedan har det gått tyngre. 2016 har inletts med 0-2 förlust mot West Ham i ligan och bara 2-2 mot Exeter City i FA Cup innan de lyckades rädda en poäng genom ett sent mål mot Arsenal i förra matchen. Man verkar dock ha en målskytt i bra form, då Roberto Firmino gjorde två av målen i förra matchen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Manchester United har varit i en tung period, men efter att ha börjat året med att besegra Swansea med 2-1 och 3-3 mot Newcastle kanske de är på gång igen. Rooney har varit en stor del av det med sina 3 mål på de 2 senaste matcherna. Dessutom har man Antony Martial som visat att han kanske var värd de pengar man köpte honom för från Monaco, Med 5 mål och 2 målpassningar delar han interna poängligan med just Rooney.

Frågan är hur själva matchen kommer att gå? Vi tror att det här kommer att bli en jämn match och därför ligger det närmst till att lägga en slant på Man Utd, då Liverpool är en klar favorit. I den här typen av prestigematcher tror vi dessutom att Rooney kan tända till lite extra och sätta ett par mål.

Speltips: Man Utd vinner till oddset 3,50
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*