Speltips 1/7: Wales – Belgien

Match: Wales – Belgien
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 21:00 – Fredag 1/7

Wales Logo               Belgien Logo
Det börjar dra ihop sig i Fotbolls-EM. Efter Portugals seger på straffar över Polen så gör Wales och Belgien upp om en plats i semifinalen mot Portugal.

4 lag från de brittiska öarna gick vidare till slutspel, men efter åttondelsfinalerna är det bara Wales som är kvar i turneringen. Delvis är det för att man fick en lätt motståndare i åttondelen, Nordirland. Uppenbarligen har dock Wales gjort det bra som gåt så här långt, men det kommer att krävas en supermatch av Gareth Bale för att Wales ska kunna hota Belgien.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Belgien startade turneringen tveksamt med 0-2 mot Italien, men har sedan vunnit 3 raka matcher med totala målsskillnaden 8-0. 7 av målen har kommit mot Irland och Ungern, men deras offensiv har helt klart börjat leva upp till hypen inför EM. Det är inte bara en spelare motståndarna måste punktmarkera. Lukaku, Martens, De Bruyne och Hazard hittar varandra bättre än tidigare under turneringen. Frågan är dock hur bra de är när de ställs mot ett riktigt starkt försvar?

Men det är inte säkert den frågan besvaras under fredagen, även om det är en kvartsfinal i EM så är inte Wales på pappret ett lag som ska kunna få stopp på Belgien. I senaste matchen vann man till slut med klara 4-0 mot ett av de andra överraskningslagen i EM, Ungern, och vi tror att Belgien ska vinna med ett par måls marginal även här. Vi håller oss dock till 1-x-2 marknaden och ett spel på att Belgien vinner efter ordinarie speltid till fina 1,847 gånger pengarna.

Speltips: Belgien vinner till oddset 1,847
Spelbolag: Pinnacle Sports – högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*