Speltips 16/9: Karlskrona – Färjestad

Match: Karlskrona – Färjestad
Marknad: Matchvinnare
Speltips: Karlskrona vinner
Odds: 2,85
Spelstopp: 19:00 – Onsdag 16/9
Spelbolag: 24hbet

               Färjestad BK
 

Söker du fler speltips så har spelbloggare.se ett speltips för Valencia – Zenit.

Karlskrona ska göra sin första match i högsta serien och ställs då direkt mot Färjestad, som funnits med i toppen av svensk ishockey under de senaste 40 åren.

Vi har precis gått igenom förutsättningarna inför säsongen. Vi håller med om den gängse bilden att Färjestad bör återfinnas på övre halvan och Karlskrona i bottenregionerna när säsongen är över. Men vi tror ockskå att Karlskrona kan ha en pigg inledning av säsongen, när de fortfarande spelar på ren inspiration från förra säsongens framgångar. Färjestad har också haft en tendens att vara trögstartade och till den här säsongen är det många nya spelare som ska in i kollektivet.

Vi tror att Karlskrona kan skrälla hemma i premiären och oddsen känns lite väl höga på dem. Att det slutar oavgjort och att Karlskrona sedan vinner efter straffar känns inte som ett otroligt scenarion. Efter att ha kollat vilka odds som erbjöds så fann vi att 24hbet erbjuder 2,85 gånger pengarna på att Karlskrona vinner matchen med övertid och straffar inräknade.

 

Speltips: Karlskrona vinner till oddset 2,85 på 24hbet.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*