Speltips 16/6: Ukraina – Nordirland

Match: Ukraina – Nordirland
Marknad: Asian HandicapVad innebär AH?
Spelstopp: 18:00 – Torsdag 16/6

Ukraina Logo               Nordirland Logo

Ukraina kunde inte rå på de regerande världsmästarna Tyskland i första matchen och förlorade 2-0 efter att Schweinsteiger punkterade matchen på stopptid med sin första touch. Nu väntar det lag som väntas bli slagpåse i form utav Nordirland. Ett välorganiserat och hårt arbetande lag som ändå vann sin kvalgrupp framför lag som Rumänien, Ungern och tabelljumbon Grekland. Med tanke på att man har Polen i sin sista gruppspelsmatch, ett lag som imponerade i sin match mot Nordirland, är 3 poäng ett måste.

Man är också gjorda till stora favoriter, vilket inte är konstigt. Man fick spela playoff-match mot Slovenien för att ta sig till EM. Med det sagt ska man komma ihåg att Ukraina bara spelade ihop 2 poäng färre än Nordirland och det i en grupp där Spanien och Slovakien stog för motståndet i 4 av matcherna. Huruvida man startar med Seleznjov eller Zozulya på topp är osäkert men tillsammans med Jarmolenko och Konoplyanka på var sin kant är det framför allt dom som ska skapa oredan framåt. Inför EM då man mötte liknande motstånd med låga försvar, Rumänien och Albanien, vann man båda matcherna och gjorde 7 mål framåt. 5 av målen kom från Zozulya, Jarmolenko och Konoplyanka.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Nordirland då? De ska ha en eloge för arbetsinsatsen mot Polen men man var aldrig nära att skrälla som vi ser det, även om siffrorna slutade vid bara 0-1. Skyttekungen Kyle Lafferty gjorde inte mycket väsen av sig och vi ser inte att han ska få mycket mer uträttat mot Rakytskyj och Chatjeridi, båda stenhårda och Chatjeridi dessutom 197cm lång. För att ha en chans måste man utnyttja sina fasta situationer mycket bättre än vad man gjorde mot Polen och i övrigt får man nog fokusera på att försvara och försöka kontra.

0-0 är vad får satsa på för att knipa sin första EM-poäng men vi tror att ett Ukraina som krossat allt motstånd inför turneringen har all potential att göra både 1 och 2 mål. Oavsett om ett första mål skulle leda till att Ukraina fortsätter trycka på eller att man faller tillbaka så bemästrar man båda typer av spel. Vi förutsätter att man vinner matchen och troligtvis blir det mer än 1 mål, varför vi spelar Ukraina(-1) med asian handicap.

Speltips: Ukraina(-1) AH vinner till oddset 2,07
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*