Speltips 16/6: England – Wales

Match: England – Wales
Marknad: Över / Under
Spelstopp: 15:00 – Torsdag 16/6

               Wales Logo

Det är dags för ett riktigt prestigemöte när England och Wales möts i andra omgången i grupp B av fotbolls-EM. Det här är en match som inget av lagen vill förlora och de kommer att ge allt de har, och lite till, för att besegra grannen.

England tappade vad som såg ut som 3 klara poäng när de släppte in en kvittering i slutet av matchen mot Ryssland. Nu måste de ladda om och vinna mot Wales eller Slovakien om de vill gå vidare. Matchen mot Ryssland gav dock mersmak och bollinnehavet samt spelet de visade upp är lovande. Men då måste de bli mer effektiva, avsluten måste gå på mål och fler bollar leta sig in i nät.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Wales å sin sida har taktiken klar, de siktar på att försvara sig och ställa om snabbt när tillfälle ges. Om England inte ser upp ordentligt så kommer Bale, med sin snabbhet, att få minst ett par tilfällen att överlista Hart. För Wales är också ett kryss ett riktigt bra resultat då det bör räcka för en slutspelsplats.

Vi förväntar oss en match där England har det mesta bollinnehavet och där Wales kommer att få ett par möjligheter på kontringar. Men vi förväntar oss också att det här blir en match, precis som de flesta tidigare EM-matcherna, där vi inte får se speciellt många mål. Endast 3 av 15 matcher har slutat med mer än 2 mål och vi tror inte att den här matchen höjer den siffran.

Speltips: Under 2.5 mål till oddset 1,75
Spelbolag: LeoVegas – specialisten på mobilspel

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*