Speltips 16/12: Juventus – Torino

Match: Juventus – Torino
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 16/12

Juventus Logo               Torino Logo

Sist de här lagen möttes var det en mycket oinspirerad match där Torino var förtjänta av så mycket mer än vad de fick med sig den gången. Cuadrado petade in 2-1 för Juventus med matchens sista touch. Personligen konstaterades det att Juventus hade en väldig tur och att det här skulle finnas lägen att spela emot i de kommande omgångarna. Samtidigt såg Paul Pogba oerhört tyngd ut av ansvaret det innebär att axla ansvaret som Pirlo eller Vidal tidigare haft. Khedira hade också fått kliva av med skada efter 11 minuter.

Det visade sig dock vara vändningen på Juventus säsong och sen dess har man gradvis börjat se mycket bättre ut. Sen den matchen i slutet av oktober har man resultatraden 6-1-1 med en målskillnad på 14-4. Motståndet har dessutom varit tufft där bortamatcherna mot Empoli och Palermo får sägas vara de på förhand enkla matcherna. Den stora skillnaden sen början av säsongen är att Mandzukic hittat målet samtidigt som Dybala nu slussats in i laget och levererar. Skadeläget har också ljusnat så om Pogba någon gång känt sig tyngd av ansvaret så delar han på det i större utsträckning nu.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Torino är inne i en bra svit av matcher nu då man är obesegrade i 4 raka. 1-1 mot Roma tack vare en sen straff var starkt. I övrigt kan formen viftas bort något i att 3 av matcherna spelades på hemmaplan mot just nämnda Roma samt Cesena och Bologna. Bortamatchen var mot Atalanta. Inte det tuffaste av motstånd och när man granskar bortastatistiken är det inte mycket som talar för att man ska kunna hävda sig i detta derby. Innan segern mot Atalanta förlorade man 4 raka matcher mot Juventus, Lazio, Carpi och Chievo.

Det här blir årets sista match för Torino medan Juventus har en förhållandevis enkel match mot Carpi på söndag. Visst kommer det roteras något bland truppspelarna här men sett till hur Juventus vänt sin säsong och vilken kvalitet som finns i stommen och på bänken tror vi inte man tillåter sig själva att slappna av här och riskera slås ut av Torino.

Speltips: Juventus(-1) (asian) vinner till oddset 2,22Vad menas med asian?
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!