Speltips 16/10: Bristol City – Nottingham Forest

Match: Bristol City – Nottingham Forest
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Spelstopp: 20:45 – Fredag 16/10

Bristol City Logo               Nottingham Forest Logo

Ute efter NHL-tips? Spelbloggare.se har ett ute för när Canadiens tar emot Rangers.

Bristol City började bra i Championship genom att kryssa mot Leeds och bortaslå starka Middlesbrough under de inledande tre omgångarna. Sen dess har det gått betydligt tyngre och man parkerar för tillfället på sista plats i tabellen efter att inte ha vunnit någon av sina sex senaste matcher och kryssat mot både Preston och MK Dons som båda också är nykomlingar. Man har förlorat tre av dessa sex matcher. Nu är man knapp favorit hemma mot Nottingham Forest.

Nottingham Forest kommer med egna problem till matchen. Ett poäng i sina senaste tre matcher, skador och avstängningar. Man har dock en respektabel poängskörd totalt under säsongen och det ska nämnas att motståndet i de senaste matcherna varit av den tuffaste sorten där man ändå stått upp bra. Nu kan det bli tufft bakåt med både Mills och Lichaj avstängda men man ska oavsett vara det bättre laget trots avstängningar och bortaplan.

Vi tycker helt enkelt inte Bristol City ska vara favoriter här och har liten tro på att Nottingham ska förlora. Man har inte öst in mål med sin stjärna Assombalonga långtidsskadad men nu möter man ett formsvagt lag som släppt in flest mål i hela ligan, 20 stycken på 10 matcher. Något eller några mål framåt bör det bli och även om Lichaj och Mills normalt är viktiga där bak har man ändå ett grundspel.

Man får en bra bit över 3 gånger pengarna i odds på att Nottingham vinner här men faran för krysset finns där så vi använder asian handicap, +0.25 mål för Nottingham, till oddset 1.980 hos Pinnacle. Det innebär att vi vinnner hela spelet vid vinst och tar en lite mindre vinst om det skulle sluta oavgjort.

Speltips: Nottingham Forest(+0.25) asian till oddset 1,980
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*