Speltips 16/1: Newcastle – West Ham

Match: Newcastle – West Ham
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 16:00 – Lördag 16/1

Newcastle United Logo               West Ham United Logo
Botten mot Toppen när Newcastle och West Ham möts på St. James’ Park under lördagen. Newcastle fortsätter kriget mot nedflyttningshotet och West Ham fortsätter sin överraskande kamp i toppen.

Ett mål i slutminuterna räddade Newcastle i senaste matchen mot Man Utd och det verkar oddssättarna tagit fasta på genom att göra Newcastle till knappa favoriter i det här mötet. De har dock fortfarande bara tagit 2 poäng på de 5 senste matcherna i Premier League. Frågan är också vad poängen mot United verkligen säger om laget, hur mycket av en värdemätare det är? Man Utd är själva inne i en svag period och har inte imponerat senaste tiden.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

West Ham däremot har överraskat ordentligt än så länge och med 3 segrar i bagaget på de 3 senaste matcherna och efter att gått obesegrade genom de 8 senaste matcherna i ligan så ligger man nu på en femteplats. Mot Newcastle saknar man dock både Lanzini och Carroll, vilket är ett avbräck då de gjort 4 respektive 3 mål i serien. Men laget verkar ha bra bredd i år och det faktum att man så här långt har 12 målskyttar i laget visar att det finns andra som kan kliva fram och göra mål när det behövs.

Det är mycket möjligt att West Ham kommer att tappa och att de tillfälligt spelar över sin förmåga. Men de känns just nu som ett betydligt bättre lag än Newcastle, även utan Lanzini och Carroll. I våra ögon borde West Ham vara den knappa favoriten här och oddsen känns spegelvända. Så när vi erbjuds 2,95 gånger pengarna på att West Ham vinner åker pengarna in.

Speltips: West Ham vinner till oddset 2,95
Spelbolag: ComeOn – Sätt in 100 kr och spela för 500 kr.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*