Speltips 15/9: Manchester City – Juventus

Match: Manchester City – Juventus
Marknad: Över/under
Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,77
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 15/9
Spelbolag: Matchbook – Köp och sälj odds!

 

Manchester City Logo               Juventus Logo

Kvällens stora drabbning i Champions League blir mellan Manchester City och Juventus i en tuff grupp, där också Sevilla och Borussia Mönchengladbach vill göra upp om poängen. Tyvärr ser vi framför oss något av ett sömnpiller till match om inte en eller flera individuella prestationer väcker matchen till liv.

Manchester City har ju inlett som tåget i ligan med 5 raka segrar och 11-0 i målskillnad. Man har alltså inte släppt in ett enda mål mot lag som bland andra Chelsea och Everton. Målsnittet för dessa matcher hamnar därmed på 2,2 mål per match och de tre senaste matcherna har slutet under 2,5 mål. Inför den här matchen saknar man också en del framåt. Både David Silva och Sterling bör vara spelklara men kanske inte för 90 minuter efter att ha fått stå över i helgens ligaspel. Sergio Aguero skadade sitt knä senast och är inte aktuell för spel. Både Fernandinho och Samir Nasri stog över gårdagens träning och kan behöva sparas.

Juventus har å andra sidan inlett sin säsong på ett sämre sätt. Efter att ha tagit hem Supercupen med 2-0 mot Lazio har man förlorat i ligan mot både Udinese (0-1), Roma (2-1) och kryssat hemma mot Chievo (1-1). Värt att nämna här är att två av målen i matchen mot Roma kom efter att en spelare från vardera laget visats ut. Nu spelar man borta mot Manchester City och defensiven måste prioriteras även om man såklart gärna får igång målskyttet. Asamoah och Khedira saknas sen tidigare på mittfältet och nu i helgen skadade sig också Claudio Marchisio.

Manchester City har slagläge att visa vem som är gruppens bästa lag här men vi ser inte att man ska utklassa ett normalt defensivt starkt Juventus, när man saknar spetsen utan Aguero och har mindre skadebekymmer på de kreativa mittfältsspelarna som normalt står för något mål. Det kan bli ett sömnpiller till match och 1,77 som fortfarande erbjuds hos Matchbook är bra betalt.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*