Speltips 15/6: Ryssland – Slovakien

Match: Ryssland – Slovakien
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 15:00 – Onsdag 15/6

Ryssland Logo               Slovakien Logo

Ryssland såg länge slagna ut mot England men fick in ett inlägg i straffområdet sent in på övertid som Vasilij Berezutski lyckades möta med pannan. Bollen lyftes över Joe Hart som bara kunde titta på när kvitteringen var ett faktum. Slutsignalen ljöd ganska snart efter att spelet blåstes igång igen och just den poängen man fick med sig är fördelen man tar med sig in i matchen mot Slovakien. Med tanke på att man fick med sig 1 poäng mot gruppfavoriten har man fina förutsättningar för att ta sig vidare i gruppen, där man har kvar att möta just Slovakien och Wales. Det förutsätter dock att man vinner åtminstone en av dessa matcher.

Hurdan var då insatsen mot England? Ryssarna hade inte en målchans innan England bröt dödläget och man såg heller aldrig ut att komma in i matchen därefter. Kvitteringen kom verkligen från ingenstans och även om Slutskiy skakade tillräckligt mycket liv i laget för att ta sig förbi Sverige i kvalgruppen är det här troligtvis det sämsta ryska landslaget vi bevittnat. Mot Slovakien är man gjorda till favoriter vilket vi har lite svårt att acceptera.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Kanske är det för att Slovakien har kniven mot strupen och man tror att Ryssland ska kunna utnyttja just det. Kanske är det för att Martin Skrtel leder försvaret och otroligt nog är Slovakiens bäste försvarare. Oavsett anledning hade Slovakien otur som inte fick med sig poäng mot Wales och man är piskade att vinna ikväll innan man tar sig an England i sista gruppspelsmatchen. I kvalet hade Slovakien 6 raka segrar, inklusive mot Spanien, innan man förlorade två och kryssade en. Man redde dock ut situationen genom att slå Luxemburg i sista matchen för att säkra andraplatsen bakom Spanien. Man förlorade ingen träningsmatch inför turneringen där man bland annat slog Schweiz, Island och Tyskland. Det är att jämföra med Ryssland som förlorade mot både Kroatien, Frankrike och Tjeckien innan man kryssade mot Serbien i sista genrepet.

Det mesta i Slovakien handlar om Marek Hamsik som också var bäste målskytt i kvalet med sina 5 mål. En spelare av liknande kvalitet har inte Ryssland och även utan honom är frågan om Ryssland ska rankas som ett bättre lag i nuläget. Oddssättarna menar dock att Ryssland ska vara knappa men klara favoriter och vi tycker därför det finns ett fint värde på Slovakien att vinna här.

Speltips: Slovakien vinner till oddset 3,390
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*