Speltips 15/5: Watford – Sunderland

Match: Watford – Sunderland
Marknad: Över / Under
Spelstopp: 16:00 – Söndag 15/5

Watford FC Logo               Sunderland FC Logo
Två lag på undre halvan gör upp i en match som helt saknar betydelse sedan Sunderland säkrade kontraktet i senaste omgången.

Watford har förlorat 3 av sina 4 senaste matcher i serien, men samtliga 3 förluster var på bortaplan och senate hemmamatchen vann man 3-2 mot jumbon Aston Villa. Watford säkrade tidigt spel i Premier League 2016/17 och har sedan inte riktigt gjorde arbetet defensivt. Nu möter man ett Sunderland som inte har något att spela för och som har firat i veckan efter att ha klarat sig kvar i högsta divisionen. Det ger ökade chanser för Waford att avsluta serien bättre genom en seger i sista omgången.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Sunderland varvade upp på slutet av serien och fick fart på offensiven. De två senaste matcherna sluade med 3-2 seger mot helsea och 3-0 mot Everton. Det var desutom en lagprstation som gjorde det, då det var olika målskyttar i de två senaste matcherna. Nu har man dock firat ordentligt under veckan och även om man vill avsluta snyggt så är vi tveksamma om den defensiva skärpan finns där.

Vi tror på en öppen match där det blir en hel del chanser åt båda hållen, då lagen vill spela av sista matchen och inte kommer att ge 100% i defensiven och närkamperna. Vi förväntar oss därför en hel del mål och när över 2.5 mål ger fina 1.72 gånger insatsen så lägger vi ett spel.

Speltips: Över 2.5 till oddset 1,72
Spelbolag: bet365 – störst inom livebetting!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*