Speltips 15/5: Swansea – Manchester City

Match: Swansea – Manchester City
Marknad: Över / Under
Spelstopp: 16:00 – Söndag 15/5

Swansea City Logo               Manchester City Logo
Ett Swansea med två raka segrar i ryggen möter ett Man City med tveksam form på Liberty Stadium. Det är dock Man City som har någonting att spela för här, så kan de ta sig samman i säsongens elfte timme och ta den Champions League plats som såg å säker ut tidigare under säsongen.

Det har blivit en hel del mål i Swanseas senaste matcher, i den 4 senaste matcherna har det blivit minst 3 mål. Målen har dock gjorts i båda riktningar, de 2 första av dessa 4 matcher var stora förluster med totala målskillnaden 0-7, sedan tog sig Swansea samman och vann de 2 senaste med totalt 7-2. André Ayew gjorde 3 av dessa 7 mål och passade dessutom fram till ytterligare ett.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Manchester Citys Campions League plats såg säker ut tidigare under säsngen, men dåliga resultat under våren gjorde plötsligt att andra lag fick chansen att blanda sig i. Man tog sig samman i början av April och tog tre raka segrar, men har inte lyckats knyta ihop säcken och med bara en poäng på de två senaste matcherna gav man rivalen Man U chansen att komma ifatt och förbi. Man City räddades dock av att Man U tappade 2-1 ledninig mot West Ham till 2-3 och man har fofarande 2 poängs marginal och 18 måls bättre målskillnd. Så i praktiken behöver Manchester City ta en poäng här för att säkra spel i Champions League.

Vi tror att Man City kommer att gå för seger här och trots att man inte vunnit någon av de två senaste matcherna så ha man ändå gjort två mål i båda. Kombinerat med ett Swansea som både gör och släpper in en hel del mål gör att vi tror hårt på mer än 2.5 mål i den här matchen och passar på att lägga ett tidigt spel.

Speltips: Över 2.5 till oddset 1,53
Spelbolag: bet365 – världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*