Speltips 15/5: Stoke – West Ham

Match: Stoke – West Ham
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 16:00 – Söndag 15/5

Stoke City Logo               West Ham United Logo
Stoke och West Ham möts på Britannia Stadium i Premier Leagues sista omgång. För Stoke handlar det bara om att vända trenden och avsluta snyggt, men West Ham har en teoretisk chans att nå Champions League och en realistisk chans att nå topp 5.

Stoke har avslutat säsongen svagt och har bara 1 seger och 6 pong totalt på de 9 senaste matcherna i serien. Man hade dessutom en svit på tre raka matcher där man släppte in 4 mål per match. Defensiva problem har man dock haft under lång tid och man har bara hållit nollan en gång under de 15 senaste omgångarna. Stoke har ingenting att spela för här, utan det handlar mer om att spelarna ska visa att de ska vara en del av truppen nästa säsong, för det lär ske en del förändringar i Stoke efter säsongen, framförallt i backlinjen.

 

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

West Ham spelade förra omgången sin sista match på Upton Park (eller Boleyn Ground som de påstår att det heter nu) och man har chansen att knipa femteplatsen om Man Utd viker ner sig i sista matchen. Efter 3 segrar på de 4 senaste matcherna och 10 mål framåt under samma perio så har man helt klart form nog att slå ett Stoke som verkar ha gett upp och bara väntar på sommarledigheten.

Vi tror att ett West Ham med bra form och med någonting att spela för kommer att gå vinnande ur den här matchen. När vi får 2,15 gånger pengarna för bortaseger så blir det en mindre insats på West Ham här.

Speltips: West Ham vinner till oddset 2,15
Spelbolag: bet365 – bäst på livebetting!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*