Speltips 15/5: Chelsea – Leicester

Match: Chelsea – Leicester
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 16:00 – Söndag 15/5

Chelsea FC Logo               Leicester City Logo

Chelsea har lite att spela för då man som mest kan tappa en placering i tabellen vid en eventuell förlust. Senast mot Sunderland såg man heller inte direkt motiverade ut och det känns som säsongen redan är över för Chelsea. Det skulle det också kunna vara för Leicester som redan vunnit årets upplaga av Premier League. Det såg man dock ingenting av nu i veckan när man krossade Everton och av bara farten tror vi man har bra chans även här. Som mästare borde flera av Leicesters spelare vara aktuella för EM till sommaren men som underdogs också till en landslagsplats känner man säkert att man måste visa framfötterna en sista match. Jamie Vardy som dunkat in 24 mål vill säkerligen också blanda sig in i striden som skyttekung, där han Aguero gjort lika många och Harry Kane just nu gjort 25 mål.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Leicester vann hemmamötet med 2-1 mot starkaste möjliga Chelsea-lag. Nu möter man ett lättare lag på pappret då det kommer bli nya konstellationer i Chelseas försvar inför den här matchen. Kurt Zouma är långtidsskadad sen tidigare och John Terry är avstängd. Dessutom är Ivanovic skadad vilket kan innebära att Jon Obi Mikel får spela bredvid Cahill ännu en match. Framåt är både Diego Costa och Loic Remy skadade så 20-årige Traore, som absolut inte gjort bort sig under säsongen, får antagligen chansen på topp som senast. Senast kom Hiddink med en väldigt orutinerad bänk och Kenedy och Loftus-Cheek fick hoppa in tillsammans med debutanten Tammy Abraham under matchen. Sannolikt kommer flera unga spelare att prövas i den här matchen.

Att man får över 3 gånger pengarna på mästarlaget i sista omgången, när man enligt oss har mycket att spela för, måste ses som riktigt bra. Sen Hiddink tog över Chelsea har man definitivt skärpt till sig men nu vet alla att han är på väg bort igen. Ingen av Chelseas stjärnor har som vi ser ingenting att spela för.

Speltips: Leicester City vinner till oddset 3,12
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*