Speltips 15/3: Brighton & Hove Albion – Reading

Match: Brighton & Hove Albion – Reading
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 15/3

Brighton & Hove Albion Logo               Reading FC Logo

Chris Hughtons och Bobby Zamoras Brighton & Hove Albion hänger i och har numera 7 poäng ner till närmaste hot för att ta över den playoff-plats de besitter för tillfället. Faktum är att man i jämförelse med några av de andra topplagen gått såpass bra att man bara har 2 poäng upp till Middlesbrough som har en direktplats till Premier League för tillfället. Man har ett slagkraftigt lag där stabile mittbacken Lewis Dunk och Israeliske Tomer Hemed på topp utmärker sig allra mest i våra ögon. Solly March är skadad säsongen ut men annars har Hughton en helt frisk trupp att välja mellan.

Man har spelat 0-0 i sina senaste två matcher vilket varit fina resultat sett till motstånd. Det är på hemmaplan man normalt öser på och idag har man tillbaka kreative poängspelaren Beram Kayal på mitten, som inte spelade senast. Bortser vi från 0-0 matchen senast snittar man själva 3,33 mål framåt per hemmamatch de senaste 3. Målsnittet totalt på hemmaplan ligger på 2,33 per match.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Det ska heller inte vara omöjligt att få hål på ett Reading som släppt in 29 mål på bortaplan under säsongen med ett totalt målsnitt på 2,94 mål per match. Sen Brian McDermott tog över i december och senare gjorde sig av med sina två främsta målskyttar har man faktiskt sett frejdigare ut och det visar sig kanske inte minst i sista tidens siffror. De senaste 3 bortamatcherna och totalt sett har gått över 2,5 mål och man har gjort mål i 4 raka matcher vilket är ett fall framåt.

I oktober när man möttes senast slutade matchen 1-1 men även om Brighton gick starkt under hösten tycker jag båda lagen tagit kliv framåt sen den gången, framför allt offensivt. Reading har i praktiken ingenting att spela för här och kan spela utan någon större press medan Brighton gör mycket mål hemma. Försvararen Jake Cooper är dessutom avstängd för Reading, även om han bara startat 11 gånger under säsongen. Man erbjuds 2,34 i odds hos Matchbook att den här mathen går över 2,5 mål och det tycker vi det finns värde i med dagens förutsättningar. En krydda till en annars fin Champions League-kväll.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 2,34
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*