Speltips 15/2: Leeds United – Middlesbrough

Match: Leeds United – Middlesbrough
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Måndag 15/2

Leeds United Logo               Middlesbrough Logo
Leeds United tar emot Middlesbrough på Elland Road måndag kväll och man gör det i rätt tid. Middlesbrough såg tidigare under säsongen oslagbara ut och man toppade tabellen i överlägsen stil. Man höll bland annat nollan i 9 raka ligamatcher. Som man sett så många gånger förr hamnar dock lag i en svacka förr eller senare. Det verkar som det är dags för Middlesbrough nu då man släppt in mål i 4 raka matcher utan att lyckas vinna. Motståndet har heller inte varit på topp utan förlust 1-0 borta mot Bristol City och 1-1 borta mot MK Dons imponerar inte!

Leeds själva inledde ju säsongen på ett horribelt sätt men någon gång i december började man rada upp några segrar för att sen gå obesegrade i 8 tävlingsmatcher. Senaste tidens resultat har varit OK men det är tydligt att man inte kan utmana om några topplaceringar ännu med idel förluster mot lag från den övre halvan.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Här tycker oddssättarna att det är självklart med extremt lite mål och det kan vi till viss del förstå med tanke på senaste tidens resultat. Man får nästan dubbla pengarna på att det blir 3 mål eller fler, med pengarna tilbaka om det skulle sluta med bara 2 mål. Leeds har ett målsnitt på 2,10 mål per match medan Middlesbrough snittar 1,90. Nu har man dock börjat släppa in lite mål samtidigt som vi förväntar oss en reaktion framåt. Middlesbrough har 5-5-4 över dagens lina på bortaplan och värdet tycker vi borde ligga på översidan. Båda lagen är skadefria och nyförvärvet Jordan Rhodes kommer nu antagligen få starta på topp för Middlesbrough, efter några matcher med lite mindre mål framåt.

Speltips: Över 2 mål till oddset 1,870
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*