Speltips 15/11: Zambia – Sudan

Match: Zambia – Sudan
Marknad: Över/under
Spelstopp: 14:00 – Söndag 15/11

Zambia               Sudan

Vi rekade bortaseger för Zambia till fina 2,50 för 4 dagar sedan, då man spelade första mötet i norra Sudan. Matchen slutade 1-0 i Zambias favör och man hade bud på flera mål, även om man föll tillbaka och bevakade sin ledning i stort sett andra halvlek. Man bör vinna också denna match men oddsen är därefter då spelbolagen värderat styrkeförhållandena och hemmaplansfördelen bättre än de gjorde senast. Däremot har de väldigt liten tro på att att det ska bli fler än 2,5 mål här, vilket vi väljer att utnyttja.

Oddsen är mycket sent ute bland alla spelbolag men 24hBet som är ett av de få som har ute odds så här kvällen innan erbjuder 2,45 gånger pengarna på att det blir över 2,5 mål. 5 av 10 tävlingsmatcher för Zambia har gått över 2,5 mål under året medan samma siffra för Sudan är 1 av 5. Då har man nollats i 4 av dessa matcher. Nu måste man gå framåt för att ha chansen på att kvalificera sig och det kommer lämna det öppet bakåt. Inkluderar vi två sena matcher från 2014 och bara ser på tävlingsmatcher på bortaplan har helt plötsligt 3 av de 4 senaste matcherna gått över 2,5 mål så man får inte stirra sig blind.

Rapporterna vittnar om flera vassa målchanser senast innan Zambia blev bekväma med att försvara sin ledning. Visst kan man bli bekväma med det även på hemmaplan men det är 90 nya minuter, just hemmaplan samtidigt som det är vinna eller försvinna för Sudans del. Vi tycker om att kunna se och värdera våra spel live vilket tyvärr inte är möjligt här. Värdet finns dock definitivt i överspelet och vi provar en liten insats.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 2,45
Spelbolag: 24hBet – Ett spelbolag som satsar svenskt!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*