Speltips 15/11: San Marino U21 – Estland U21

Match: San Marino U21 – Estland U21
Marknad: Över/under
Spelstopp: 16:00 – Söndag 15/11

San Marino              

Spelbloggare.se har ett speltips ute för antalet gula kort i matchen Ungern – Norge. Det är en marknad vi vanligvis inte brukar ha speltips för, men det kan vara värt en läsning.

När San Marino med lite mer än 30,000 innevånare ställs mot Estland, med 1,3 miljoner innevånare, kan det väl bara gå på ett sätt på fotbollsplanen?

Det känns lite som en oskriven regel att pyttenationer som San Marino, Andorra och Liechtenstein ska åka på ordentliga storförluster när de spelar fotboll. Det är precis vad oddssättarna anser även i det här mötet i kvalet till U21 EM mellan San Marino och Estland. ComeOn har 1-x-2 oddsen 5,75 – 3,80 – 1,51 för matchen och övriga spelbolag har liknande odds.

Men frågan är om Estland verkligen är ett bättre lag än San Marino? Sett till befolkningsunderlaget ska de så klart vara det, men sett till hur de presterat i kvalet är det inte lika självklart. Inget av lagen har ännu gjort ett mål på de 5 matcher de spelat. Första gången de möttes i gruppspelet förde hemmalaget Estland spelet och skapade lite chanser men kunde inte få in bollen, medan San Marino inte ens hade ett skott på mål i den matchen.

När de nu möts i San Marino så fastnar vi dock för över / under marknaden. ComeOn erbjuder 1,95 gånger pengarna på att det blir under 2,5 mål. Det känns som ett riktigt bra spel. Det är trots allt två lag som inte gjort mål på 5 matcher vardera och där San Marino i ärlighetens namn kommer att se 0-0 och en poäng som en framgång. Vi tror inte att San Marino kommer att göra något mål och vi har svårt att se att Estland skulle göra 3 på egen hand.

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,95
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*