Speltips 15/1: Brentford – Burnley

Match: Brentford – Burnley
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 20:45 – Fredag 15/1

Brentford FC Logo               Burnley FC Logo

Brentfords säsong började på ett miserabelt sätt där man efter de första 10 matcherna hade en resultatrad som visade 2-2-6. Inför den sista förlustmatchen togs Lee Carsley in för att leda laget tills en ny permanent manager kunde hittas. 5-2-3 blev resultatraden för honom vilket åtminstone gav ett häng på playoffplatserna igen. Dean Smith tog över sent i november månad och efter 2 raka förluster och resultatraden 3-3-3 har man nu hela 8 poäng upp till playoff igen.

Man har gjorts till favoriter hemma mot Burnley vilket vi tycker verkar märkligt. Förlusterna som varit är inte att skämmas för men resultaten som gett poäng är heller inte något att brösta upp sig för. När man nu tar emot Burnley hemma på Griffin Park, där man bara vunnit 6 av 13 matcher, så tycker vi att man är det klart sämre laget och med omvända formkurvor är det fel favorit.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Burnley har nämligen hittat formen igen och med utgångsläget som fyra i tabellen och laget man har ska man kunna utmana för en direktplats till Premier League. Siffrorna rann iväg när man förlorade mot Hull med 3-0 för några veckor sen men annars är 4-0 mot Charlton, 0-0 mot Ipswich, 4-0 mot Bristol City och 0-5 mot MK Dons senast kanonresultat, från de 5 senaste ligamatcherna. Lägg också till att man slog ut suveräna Middlesbrough med 1-2 på bortaplan i FA-cupen för en vecka sen och det faktum att man slagit Brentford i de 3 senaste mötena, så ser det rätt så bra ut för en ny bortaseger på fredag.

Det finns inget nytt att rapportera om i något av lagen. Det som talar emot ett klockrent spel till högt odds här är att Burnley så långt inte haft något lysande bortafacit trots sin fina tabellposition. Poängen har spelats in på hemmaplan där man varit suveräna. Brentford har å andra sidan inte något lysande hemmafacit och vi väljer att värdera Burnleys fina form högt här.

Speltips: Burnley vinner till oddset 3,120
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*