Speltips 1/5: Valencia – Villarreal

Match: Valencia – Villarreal
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 20:30 – Söndag 1/5

Valencia Logo                Villareal Logo

14 februari i år beslutades det att Pako Ayestaran skulle ansluta till Valencia som en del av manager Gary Nevilles team. Bara några veckor senare, 31 mars, fick United-legenden avgå när Ayestaran tog över som manager för resterande del av säsongen. Man inledde med att förlora mot Las Palmas men har sen dess slagit Sevilla, Barcelona och Eibar med stor stil innan man nu kryssade 2-2 borta mot Getafe. Laget har gjort minst 2 mål framåt i denna svit av 4 matcher och Alcacer har gjort 4 mål i sina senaste 2.

Man har ingenting att spela för från sin åttondeplats i tabellen där man har 8 poäng upp till närmaste konkurrenten Sevilla. Bakåt finns det dock 4 lag som ligger inom 2 poängs avstånd eller mindre och med den fina form man har måste målet nu vara att bibehålla sin placering i tabellen. Man tar emot Villarreal i ett tacksamt läge samtidigt som man historiskt sett inte haft stora problem i dessa möten på hemmaplan. Man är obesegrade i sina 8 senaste hemmamatcher mot just Villarreal och man har hållit nollan i 5 av de 7 senaste.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Villarreal spelade en tuff match mot Liverpool i torsdags där man vackert kontrade in 1-0 långt in på stopptid. Det var ett viktigt mål inför returen som ska spelas kommande torsdag på Anfield, men det kan också ha varit psykologiskt viktigt. Man hade nämligen spelat fotboll i över 5,5 timme utan att göra mål och det kan man ta med sig in i den här matchen. Man hade innan mötet med Liverpool förlorat mot både Real Madrid och Rayo Vallecano på bortaplan, samt spelat 0-0 hemma mot Real Sociedad. Anfallsuppsättningen blir dock antagligen inte helt ordinarie då spelare säkerligen kommer sparas inför mötet i Europa League mot Liverpool. I ligaspelet har man just nu en fjärdeplats med 20 poäng upp till Real Madrid och 4 poäng, med massa plusmål, ner till Celta Vigo på femteplats.

Speltips: Valencia vinner till oddset 2,15
Spelbolag: Bet365 – bäst på liveodds!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*