Speltips 14/9: Häcken – Halmstad

Match: Häcken – Halmstad
Marknad: Asian Handicap
Speltips: Halmstad(+1)
Odds: 2,160
Spelstopp: 19:00 – Måndag 14/9
Spelbolag: Pinnacle Sports – Bäst odds online!

 

Häcken               Halmstad logga

På elva hemmamatcher har Häcken lyckats vinna med två mål eller mer vid två tillfällen, mot Kalmar och Örebro. I kväll är de favoriter att göra så mot ett Halmstad som förlorat med två bollar eller fler vid fyra tillfällen, mot Malmö, Elfsborg, Helsingborg och Djurgården. Vi tycker inte oddsen är rättfärdigade och vi tror Halmstad kan ha haft gott av landslagsuppehållet som varit.

Häcken parkerar mitt i tabellen på åttonde plats och 27 poäng. Jag hävdar inte att man inte kommer tända till i kväll men i praktiken har man inte mycket att spela för. Halmstad däremot håller till på nästsista plats med 3 poäng upp till kvalplats och ytterligare 1 poäng upp till säker mark. Man har bättre målskillnad än lagen ovanför sig i tabellen och den här matchen till godo. Man spelar därför med kniven mot strupen och det ska bli intressant att se om Janne Jönsson kan vända på steken i slutet av säsongen. Nyförvärvet Matthew Rusike från Zimbabwe kan kanske hjälpa till då han sen slutet av juli då han hämtades in blivit lagets bäste målskytt. Han gick mållös från sina två första matcher men har sen dess gjort mål i Svenska Cupen och totalt tre mål på två allsvenska matcher.

Det finns inga stor nyheter kring lagen som är värda att ta i beaktande förutom att Sudic är avstängd i Häcken. Sist lagen möttes på Örjans Vall vann Häcken med 2-0. Värt att nämnas är dock att den segern måste tillskrivas Christoffer Källqvist i Häcken som räddade två straffar och därmed säkrade alla tre poängen. Vi tror inte man kommer krossa i returmatchen och Halmstad(+1) asian handicap är taget.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*