Speltips 14/3: Leicester City – Newcastle United

Match: Leicester City – Newcastle United
Marknad: Totalt antal mål per lag
Spelstopp: 21:00 – Måndag 14/3

Leicester City Logo               Newcastle United Logo
Toppen mot botten i Premier League. Leicester leder, mot alla odds, fortfarande serien och möter här nästjumbon Newcastle, som i veckan fick nog och sparkade managern.

Leicester biter sig fast i toppen av tabellen och när maskineriet har hackat en del så har man räddats av att de andra lagen i toppen inte klarar av att få igång en segersvit. Många trodde att den försmädliga förlusten mot Arsenal, efter ett mål i 95:e minuten, skulle vara början på tappet. Men efter den förlusten gjorde man precis tog man 7 poäng på 3 matcher mot lag på undre halvan och det är 3 poäng mer än något annat lag i topp 4 tagit under samma period. För Leicester är det dock oroande att skyttekungen Jamie Vardy inte gjort mål under dessa 3 matcher, ska de ha någon chans att hålla undn i toppen så måste hn hitta målformen igen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Vad ska man säga om Newcastle? Efter 5 förluster på 6 matcher i ligan och 8 förluster på de 11 senaste seriematcherna är man fast i botten. Enda räddningsplanken från nedflyttning verkar vara Sunderland, men då kan man inte fortsätta förlora matcher. Till matchen mot Leicester har man, som vanligt den här säsongen, många spelare på skadelistan men förhoppningen är att Coloccini ska kunna spela igen efter sin skada och det skulle hjälpa en svårt sargad backlinje. Man har fullständigt rasat ihop defensivt i flera bortamatcher dän här säsongen och fruktansvärt svårt att göra mål i dessa matcher. Det är en dålig kombination och något för Benítez att arbeta med, men redan till matchen mot Leicester tror vi inte han har några lösningar.

Vi tror att Leicester gör jobbet i även den här matchen och efter de senaste uddamålssegrarna blir det större marginal mot ett Newcastle med stora försvarsproblem. Vi satsar här på att lite mer chansbetonat spel med något mindre insats, men vi tycker att oddset 3,00 på att Leicester gör minst 3 mål känns riktigt lockande.

Speltips: Leicester över 2.5 mål till oddset 3,00
Spelbolag: Bet365 – störst på livespel

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*