Speltips 14/2: Aston Villa – Liverpool

Match: Aston Villa – Liverpool
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 15:00 – Söndag 14/2

Aston Villa Logo               Liverpool FC Logo
Aston Villa har börjat sprattla i botten av tabellen. Efter att bara ha vunnit 1 av de 20 första matcherna i serien så har man nu vunnit 2 av de senaste 5 och bara förlorat en match under den perioden. Liverpool däremot har tappat mark efter bara en vinst och totalt 5 poäng sina 5 senaste ligamatcher.

Men är formen verkligen så mycket bättre för Aston Villa? De två matcher man har vunnit senaste tiden är mot Crystal Palace och Norwich, de två lag med klart sämst form i hela Premier League och bara tagit en poäng var på sina 6 senaste seriematcher. Båda lagen gjorde dessutom självmål i sina matcher mot Aston Villa och så mycket hjälp lär de inte få av Liverpool. Målskyttet har också varit Aston Villas problem hela säsongen och mot Liverpool saknas återigen de två bästa målskyttarna Ayew och Gestade. Kvar blir då ett lag där ingen spelare har gjort mer än 2 mål i serien.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Vad ska man säga om Liverpool? De är helt klart inget topplag den här säsongen och det visades i matcherna mot Arsenal, Man Utd och Leicester nyligen. Att tappa 2-0 till 2-2 i slutet av senaste matchen, mot Sunderland, ger knappast heller att självförtroendet växer. Men det lär ha blivit en ordentlig utskällning efter förra matchen och efter Man Utds förust mot Sunderland under lördagen så fick man plötsligt en gratischans att återigen blanda sig i kampen om femteplatsen, som ger spel i Europa League. Att Roberto Firmino fått fart på målskyttet ger också visst hopp. Han bara visserligen bara gjort 6 mål i serien, men 5 av dem har kommit i de 5 senaste ligamatcherna.

Liverpool är favorit i den här matchen och vi tror att de lever upp till det, för en gångs skull. Efter tappet mot Sunderland senast så lär de ha blivit tillsagda ett antal gånger att de inte bara kan ställa ut skorna mot lagen i botten och sluta spela efter 80 minuter. Det finns ett antal spelare som måste börja prestera igen om de inte vill förpassas till bänken resten av säsongen och de bör ha insett det vid det här laget.

Speltips: Liverpool vinner till oddset 1,793
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*