Speltips 14/2: Arsenal – Leicester City

Match: Arsenal – Leicester City
Marknad: Över/under
Spelstopp: 13:00 – Söndag 14/2

Arsenal FC Logo               Leicester City Logo

Vilken söndag vi har framför oss när Premier Leagues fyra främsta lag möter varandra. Ligan avgörs inte nu, men den här söndagen kan mycket väl vara den omgången vi ser tillbaka på som direkt avgörande för hur ligan slutar. Arsenal som ligger trea i tabellen, med sämre målskillnad än Tottenham, tar emot serieledaren Leicester City. Inför den här omgången har båda Londonlagen 5 poäng upp till Leicester och faktum är att Leicester på pappret har ett extremt enkelt spelschema kommande 10 omgångar. Arsenal vann bortamötet med hela 2-5 efter ett hattrick från Sanchez i form.

Det ska bli intressant att se hur Wenger väljer att spela. Kommer Walcott få chansen på topp istället för Giroud som sist man möttes? Får Paulista chansen i backlinjen igen eller kommer Mertesacker in bredvid Koscielny? Offrar man Oxlade-Chamberlain för Walcott trots att han gjorde mål senast? Vågar man stå högt med backlinjen när man styr spelet på hemmaplan? Vi tror man satsar på Paulistas snabbhet och att man inte offrar Giroud från start. För oss innebär det att man ställer ett starkare försvar och ställer mindre frågor till Leicesters försvar.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Det bästa spelet för oss i detta tidiga toppmöte är under 2,5 mål. Arsenal kommer hålla boll och styra spelet medan Leicester kommer satsa på kontringar som så många gånger förr under säsongen. Vi tror båda lagen kommer väl förberedda och det här blir inget målkalas som många verkar tro. Beakta att Arsenal gått under 2,5 mål i 3 av sina 4 senaste hemmamatcher. Leicester City har också gått under 2,5 mål i 3 av sina 4 senaste bortamatcher. Senaste mötet var tidigt under säsongen när Arsenal var i toppform, vilket absolut inte är fallet just nu. Samtidigt är man mycket stabilare bakåt än exempelvis Manchester City och vi ser inte att Leicester ska köra över Arsenal på bortaplan.

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 2,160
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*