Speltips 14/2: Arizona Coyotes – New York Rangers

Match: Arizona Coyotes – New York Rangers
Marknad: Asian
Speltips: New York (-0,5)
Odds: 1.909
Spelstopp: 00:55 – Söndag 15/2
Spelbolag: Pinnacle Sports – Lägst marginaler online!

              
Rangers kommer in 6-3-1 i den här matchen och har seriens 3e bästa form. Man har också Rick Nash som leder serien med 34 mål vilket är endast 6 mål från hans karriärbästa. Senast slog man Colorado borta komfortabelt med 6-3. Det enda problemet för Rangers är skadan på Henrik Lundqvist vilket innebär att Cam Talbot spelar istället. Det är självklart ett klart steg neråt men än så länge har man kunnat kompensera det bra med fler mål framåt istället. Talbot är 3-1-1 med 3.01 mål insläppta sedan Lundqvist skadade sig.

Coyotes är ett av seriens absolut sämsta hemmalag och man har just nu 6 hemmaförluster i rad. Senast mot San Jose såg det ut som man kanske skulle kunna bryta trenden men man tappade 2-0 till 2-4. Arizona är också ett av de sämsta lagen i offensive produktion med 2,21 futttiga mål per match vilket är på 27e plats. De senaste 6 hemmamatcherna har man 8 mål och har inte gjort mer än 2 i någon av dem. Oliver Ekman Larsson är en svensk ljuspunk och leder laget i målskytte. Det säger dock en del när en back gör det och de flesta målen gjordes tidigare på säsongen.

Vårt speltips ikväll blir att backa Rangers. Att nästan kunna dubbla pengarna med ett så bra formlag mot ett som inte klarar av något för tillfället måste ses som bra värde.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*