Speltips 14/12: Miami Dolphins – New York Giants

Match: Miami Dolphins – New York Giants
Marknad: Moneyline (Vad innebär moneyline?)
Spelstopp: 02:30 – Tisdag 15/12

Miami Dolphins Logo               New York Giants Logo
 

För hockey så har spelbloggare.se ett speltips för Detroit-Buffalo.

För Miami är det vinna eller försvinna som gäller i nattens möte med New York Giants. Vid en förlust så är den lilla teoretiska chans de har att gå till slutspel i princip helt borta. För Giants är det inte lika illa, de har lika många vinster och förluster som Miami, men de ligger bara en seger bakom Washington Redskins och Philadelhia Eagles i NFC East.

För Miamis del är det framförallt offensiven som inte har fungerat den här säsongen. Bitarna finns på plats då man har en hyfsad QB som kan passa i form av Tannehill, en running back som både kan springa och ta emot passningar samt ett par hyfsade receivers. Problemet är kanske att man inte har någon riktig superstjärna i laget, som kan vinna matcherna nästan på egen hand när det inte riktigt fungerar. För det är så det sett ut ofta, offense har inte riktigt fungerat och en grundläggande orsak är att deras offense line inte är bra nog för att öppna luckor eller ge Tannehill tiden han behöver för att passa. Men det är inget de kan åtgärda under säsongen utan snarare något de får arbeta med inför nästa säsong.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Giants del ser de något ljusare ut, även om man har 3 raka förluster inför den här matchen. Även om Eli Manning blandar och ger en del så kan han ändå passa bollen och han står bakom en o-line som ger honom tid att laget stjärnreceiver Odell Beckham. Men det gäller att det fungerar för dem, för de har inget springspel att luta sig tillbaka mot för att undvika att konstant hamna i 3rd and long situationer. Man har också tagit en del konstiga coachbeslut vid ledning under de senaste matcherna som i slutändan bidragit till att de förlorat matcherna. Största orosmomentet inför den här matchen är dock defense, speciellt pass defense där laget är bland de sämsta i ligan. Men frågan är om Miami är bra nog att kunna utnyttja det?

Vi tror att Giants drar det längsta strået här, i en match där Miami återigen får problem att komma någonstans offensivt.

Speltips: New York Giants vinner  till oddset 1,95
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*