Speltips 14/12: Lazio – Sampdoria

Match: Lazio – Sampdoria
Marknad: Asian HandicapVad betyder AH?
Spelstopp: 20:45 – Måndag 14/12

Lazio Logo               Sampdoria Logo

Omgång 16 i Serie A ska färdigspelas måndag kväll när Lazio tar emot Sampdoria på Stadio Olimpico. Det är två lag och två managers i stort behov av en 3-poängare med tanke på hur det sett ut senaste tiden. Lazio har spelat ihop 1 ynka poäng på de 6 senaste omgångarna och har därmed heller inte vunnit i ligaspelet sen slutet av oktober. Man har emellertid gjort det bra i Europa League under samma tidsperioden och med segrar mot Rosenborg och Dnipro, samt oavgjort mot Saint-Etienne, har man säkrat gruppsegern. Lazio har gjorts till stora favoriter i den här matchen och en eventuell förlust här kan mycket väl kosta Stefano Pioli sitt jobb.

Sampdoria hade kanske inte lika högt ställda förväntningar på sig inför säsongen som Lazio men efter en respektabel start av nye managern Walter Zenga fick han gå och lämna plats för Vincenzo Montella som tog över för en månad sen. Montella gjorde ju ett bra jobb i Fiorentina under flera år men har inte fått en bra start i sitt nya lag. Han har experimenterat en del med en 3-backslinje men efter tre raka förluster, 0 inkasserade poäng och 8 mål i baken kan det vara aktuellt att gå tillbaka till Zengas uppställning som laget ändå känner sig trygga med.

Lazio har haft sämre form under en längre tid och vi tycker det är anmärkningsvärt att man gjorts till så stora favoriter. Man har gjort 3 mål i sina senaste 6 ligamatcher och helt plötsligt ska man vara favoriter att slå Sampdoria med flera mål? Sampdoria har ändå ligans nästbäste målskytt i Eder samtidigt som Mauricio i Lazios ordinarie mittlås är avstängd och vi ser Sampdoria med en chans att ta hem alla poängen här. Vi väljer dock den försiktiga vägen och tar ett asiatiskt handikapp på 1 mål till Sampdorias fördel.

Speltips: Sampdoria(+1) (asian) vinner till oddset 1,95Vad menas med asian?
Spelbolag: 24hBet – Odds, poker och casino!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*