Speltips 14/11: Peterborough – Fleetwood Town

Match: Peterborough – Fleetwood Town
Marknad: Över/under
Spelstopp: 16:00 – Lördag 14/11

Peterborough United Logo               Fleetwood Town Logo

Vi vill tipsa om en fin genomgång av förutsättningarna, inför Sverige – Danmark, som Spelbloggare.se skrivit ihop, även om vi inte kan skriva under på deras värdering av matchen.

Gällande speltipset så kommer det från League One och eftersom vi känner till förutsättningarna mer från vad vi läst än vad vi faktiskt sett, så bygger alltså detta spel på mer eller mindre bara statistik. Hemmalaget Peterborough har nämligen ett makalöst målsnitt i sina ligamatcher på 3,69 mål per match. Här tar man emot ett bottenlag som är i desperat behov av poäng, men som också spelat upp sig på sistone med två segrar i sina senaste fem ligamatcher. Man ligger just nu under strecket med ett målsnitt per match på mer modesta 2,69.

6 av Peterboroughs senaste 7 matcher har gått över 2,5 mål. För Fleetwood har faktistk deras 4 senate matcher gått under 2,5 mål om man räknar med cupmatcherna från Football League Trophy och FA-cupen. I ligaspelet kan man dock ”räkna hem det” genom att poängtera att 2 av de 4 senaste och 5 av de 9 senaste matcherna gått över 2,5 mål. Om vi delar upp lagen de mött i tabellplacering och fotbollsfilosofi pekar egentligen allt på att Peterborough är ett passande motstånd för att vi ska ta oss över överlinan här.

Peterborough gör flest mål i ligan med sina 34 framåt på 16 matcher men tyvärr för deras del har de också släppt in 27 baljor. Målen kommer från alla positioner och man är inte beroende av en speciell spelare för att hitta nätet. Vi tror man kommer ta ledningen tidigt i den här matchen, där man är stora favoriter, och därifrån kan detta komma att bli ett målkalas när Fleetwood Town måste framåt. Pinnacle Sports erbjuder fortfarande fina 1,78 i odds.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,780
Spelbolag: Pinnacle Sports – Välkomnar vinnande spelare!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*