Speltips 14/11: FK Sarajevo – Galatasaray

Match: FK Sarajevo – Galatasaray
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 18:30 – Lördag 14/11

              
 

Många klubblag på kontinenten passar på att spela träningsmatcher under landslagsuppehållet. En sådan träningsmatch är när Sarajevo möter Galatasaray.

Landslagsuppehållet innebär att Galatasaray saknar flera av sina tongivande spelare, som Podolski och Sneijder samt sin förstamålvakt Muslera. Det innebär att lag är försvagat, så vi var initialt inne på en skräll här, då FK Sarajevo är ett ihopspelat lag och ingen spelare från deras lag var uttagen i Bosniens landslag, som mötte Irland igår. Vi såg startodds på Sarajevo som låg runt 4,70 gånger pengarna och till det oddset var de klart spelvärda i den här matchen och vi tittade på dubbelchans 1x, som gav upp mot 2,30.


Tyvärr sjönk priset på Sarajevo snabbt, antagligen på grund av stjärnorna som inte spelar för Galatasaray. Men vi anser att marknaden överreagerat lite nu. När vi hittar oddset 1,98 på att Galatasaray vinner på 24hbet så känns det som att det borde vara värde där. Spelarna Galatasaray har att tillgå ska fortfarande vara klassen bättre än Sarajevo och Galatasaray har Burak Yilmaz tillgänglig, då han inte är uttagen i det turkiska landslag som spelar träningsmatcher. Han har varit deras stora målskytt de senaste säsongerna.

Så, trots att de saknar flera tongivande spelare tror vi att Galatasaray vinner den här fotbollsmatchen mot Sarajevo.

Speltips: Galatasaray vinner till oddset 1,98
Spelbolag: 24hbet

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*