Speltips 14/10: Tyringe – Mörrum

Match: Tyringe – Mörrum
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 19:00 – Onsdag 14/10

              
NHL är igång igen och Spelbloggare.se har ett speltips för matchen Pittsburgh-Montreal, som spelas natten till onsdag.

Dags för ett speltips en bit ner i seriesystemet i hockeyn. Vi har hittat ett spännande spel i Hockeyettan Södra när Tyringe tar emot Mörrum.

Oddssättningen i den här matchen är intressant, då oddsen säger att det ska vara en jämn match, med knapp övervikt för Tyringe. Vi kan se varifrån det kommer, Tyringe har inlett piggt med det lag där stommen är kvar från truppen som spelade upp laget från division 2. Efter 7 omgångar har man 3 oavgjorda ovh 4 förluster efter fulltid och man har tagit en bonuspoäng från de oavgjorda matcherna. Oddssättarna verkar dock tagit fasta på det faktum att Tyringe spelat jämnt mot tippade topplag som KRIF och Västervik.

Mörrum å sin sida har 2 vinster på 6 matcher och verkar ha börjat varva upp efter en trög start, då man vunnit de två senaste matcherna. Segrarna var dock mot Nybro och Varberg, som båda återfinns i botten av tabellen.

 

I våra ögon har dock Mörrum lite bättre spets i sin trupp och det räcker långt på den här nivån. Det finns även en faktor till som talar för Mörrum. På i hockeyettan så måste du ta vara på dina power play, det är ofta där matcherna avgörs. Tyringe har bara gjort 2 mål på 29 power play, endast 6,9% effektivitet, och man har dessutom släppt in 2 mål när man spelet med en man mer. Även Mörrum har släppt in 2 mål när de själva spelat power play, men man har gjort 4 mål på de 21 möjligheter man haft i sina matcher. Det kan tyckas som en liten skillnad, men det är just i de momenten som det ger utslag med lite mer offensiv spetskompetens i laget.

I våra ögon är Mörrum favorit i den här matchen, så när ComeOn erbjuder oddset 2,35 på att de vinner så tackar vi för det och slänger in ett spel.

Speltips: Mörrum vinner till oddset 2,35
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*